Манчестер јунајтед недавно је суспендовао прву звезду тима Кристијана Роналда због непрофесионалног понашања на утакмици 12. кола енглеске Премијер лиге против екипе Тотенхема коју је екипа са Олд Трафорда победила са 2:0. 

Наиме, Португалац је тада одбио да уђе у игру и самовољно је напустио стадион иако је утакмица још увек била у току. 

Како је саопштио клуб, Роналдо је удаљен из екипе, те није био у саставу за наредни меч који је екипа одиграла против Челсија. 

 

 

Након ове одлуке клуба, огласио се и славни Португалац, а више о томе можете прочитати на овом линку

Стратег "ђавола" Ерик Тен Хаг открио је на једној од конференција за медије да ово није први пут да се Роналдо тако понаша. 

- Ја сам менаџер Манчестер јунајтеда и ја сам одговоран за понашање свих и зато морамо да поставимо стандарде, одредимо праве вредности и понашамо се у оквиру њих. Ми смо тим. После меча са Рајом Ваљеканом (на ком је Роналдо одјурио у свлачионицу) рекао сам да је то недопустиво, али... То важи за све, када се деси други пут прекршај - морају да дођу и последице. И то смо сада урадили - истакао је холандски стручњак.

Од поменутог инцидента прошло је тачно недељу дана, а сада се појавио снимак целог догађаја. 

Како се види на снимку, Тен Хаг прилази клупи за резервне играче и позива Роналда да уђе у игру, што Португалац одбија и одмахује прстом у његовом правцу.

 

БОНУС ВИДЕО: ПЕНАЛ КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО ПАРТИЗАН Црно-бели преко овога не могу да пређу

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".