Razlog zbog kojeg fanovi upućuju kritike prvenstveno leži u katastrofalno odrađenoj grafici koja je smešna i zaostala u isto vreme, jer svi igrači izgledaju neprepoznatljivo i deformisano kao da imaju neke ozbiljne zdravstvene probleme. 

Ova verzija PES-a premijerno je puštena juče i to besplatno na svim platformama. Zapravo, osnovni modovi su besplatni, a igrač vremenom može da kupuje dodatne modove, igrače i slično ali teško da će se iko zadržati na ovoj igrici koja je toliko amaterski urađena da je prosto neverovatno da je došlo do kiksa.

Nameće se zaključak da je lošoj i anahronoj grafici uzrok upravo to što je igrica predviđena da bude besplatna.  

Među fanovima vladalo je veliko očekivanje i neizvesnost u pogledu novog gejm ostvarenja obzirom da je kompanija "Konami" dve godine radila na ovom projektu i pompezno ga najavljivala kao jedno od boljih ostvarenja. Međutim, ispostavilo se suprotno: njihov naslov proglašen je za najveći fijasko u svetu gejminga ikada!

Koliko su bili (ne)uspešni, procenite i sami:

 

Igrica je na društvenim mrežama izazvala brojne negativne komentare i negodovanje fanova gejmera. 

Najviše pažnje privukao je izgled dve najveće zvezde Mesija i Ronalda koji izgleda kao da je u potpunoj agoniji dok slavi postignuti gol.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".