Samo za nekoliko dana pred oltarom lepa glumica upustiće se u bračne vode sa svojim šarmantnim verenikom pilotem Ognjenom Vesićem. Tim povodom su Anjine prijateljice organizovale devojačko veče, a među njima su se našle i njene koleginice LJubinka Klarić i Ivana Dudić.

Anja Mit je zablistala u beloj haljini koju su krasili biseri, a osmeh sa lica nije skidala ni na trenutak.

Anja je na poklon od prijateljica dobila tortu u roze boji, koja je inače njena omiljena, a na njoj je stajao natpis "Bride to be". Devojke su bile vesele zbog udaje prijateljice. Uživale su u jednom lokalu, odakle su produžile u prestonički klub, na nastup pevačice Marije Mikić.

Foto: Printskrin/Instagram/anjamitofficial

 

Glumicu je poklonom naročito iznenadila dugogodišnja prijateljica koja joj je uručila nakit za najvažniji dan u njenom životu što ju je, sudeći po fotografiji koju je podelila, posebno raznežilo.

Foto: Printskrin/Instagram/anjamitofficial

 

Venčanje je zakazano za septembar, te se pripreme uveliko privode kraju. Buduća mlada najavila je da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, što je posebno raduje.

- Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) - izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanju uzeti muževljevo prezime Vesić.

Foto: Printskrin/Instagram/anjamitofficial

 


- Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u "umetničko" (smeh) -našalila se glumica i za Story otkrila koliko je pripreme za svadbu opterećuju.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".