Slikom koju je nedavno objavila na svom Instagram profilu, kako stoji ispred mikrofona, sa pitanjem šta ćeš biti kad porasteš, jasno upućuje na njenu želju, kao i kod većine devojčica da bude pevačica. Na fotografiji, glumica je imala svega 9-10 godina, ali se od tada, pa do danas njen lik nije značajno menjao, zadržavajući isti onaj pogled.

U pitanju je glumica Milena Radulović.

Od malena je pored umetnosti kojoj je bila okrenuta i za koju se zainteresovala, imala uspeha i u latino i standardnim plesnim takmičenjima, trenirala je tenis i plivanje, dok joj ronjenje i skijanje nisu nepoznate veštine. Široj javnosti je postala poznata ulogom u domaćoj televizijskoj seriji "Jedne letnje noći", u kojoj je tumačila like Lole Gavrlilović u kojoj je osvojila srca publike, igrajući šarmantnu mladu devojku. 

Foto: Printskrin/Instagram/mileena_radulovic

 

Međutim, umesto pevanja, od šestog razreda osnovne škole krenula je na časove glume, pa je tako postala član dramskog studija. Išla je u gimnaziju, a na Fakultetu dramskih umetnosti je diplomirala sa najboljim prosekom u klasi profesorke Biljane Mašić 2017. godine.

Foto: N.Fifić

 

NJena profesionalna karijera je započela odmah nakon završenih studija, ulogom u seriji "Jedne letnje noći", koja je rađena po motivima iz romana Milice Jakovljević. Nakon ove uloge, usledio je lik princeze Hlif Zi Ho u dečijem serijalu "Svemirska princeza" u produkciji RTS-a, zatim uloga u filmu "Patuljci sa naslovnih strana", a nakon toga i uloge u popularnim televizijskim serijama, koje je publika lepo prihvatila i koje su imale veliku gledanost kao što su: "Besa", "Pet" i "Državni službenik".

Početkom 2019. godina, debitovala je glavnom ženskom ulogom bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije "Balkanska međa", dok je naredne 2020. godine u Pirotu snimala seriju "Beležnica profesora Miškovića". Tokom iste godine, a i u prvoj polovini 2021. glumica je bila deo velike glumačke postave koja je radila na biografsko-dramskom filmskom ostvarenju filma "Toma", koji govori o životu ovog velikog umetnika, u kojem je ona tumačila ulogu "Nade".

Foto: Printskrin/Instagram/mileena_radulovic

 

Ona je danas nastavila da bude fizički aktivna i u sjajnoj formi, pa tako neretko obraduje svoje pratioce preko društvene mreže Instagram, pokazujući vežbe joge koje redovno praktikuje i koje sigurno imaju udela u njenom vitkom izgledu. Letnje vreme, mlada glumica je koristi da se odmori i da napuni baterije, pa je tako uživala u prirodi sa koleginicom Vajom Dujović, a potom i sa sestrom Anjom u obilasku Pariza i svih njegovih kulturno-istorijskih znamenitosti i gastronomskih specijaliteta.

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".