Само за неколико дана пред олтаром лепа глумица упустиће се у брачне воде са својим шармантним вереником пилотем Огњеном Весићем. Тим поводом су Ањине пријатељице организовале девојачко вече, а међу њима су се нашле и њене колегинице Љубинка Кларић и Ивана Дудић.

Ања Мит је заблистала у белој хаљини коју су красили бисери, а осмех са лица није скидала ни на тренутак.

Aња је на поклон од пријатељица добила торту у розе боји, која је иначе њена омиљена, а на њој је стајао натпис "Бриде то бе". Девојке су биле веселе због удаје пријатељице. Уживале су у једном локалу, одакле су продужиле у престонички клуб, на наступ певачице Марије Микић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anjamitofficial

 

Глумицу је поклоном нарочито изненадила дугогодишња пријатељица која јој је уручила накит за најважнији дан у њеном животу што ју је, судећи по фотографији коју је поделила, посебно разнежило.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anjamitofficial

 

Венчање је заказано за септембар, те се припреме увелико приводе крају. Будућа млада најавила је да ће током свадбе променити чак три венчанице, што је посебно радује.

- Највише водим рачуна да нешто не заборавимо и без нотеса не излазим из куће. Имаћу и три венчанице и не знам која је лепша. Моја пријатељица Мерима, која има салон венчаница, била је задужена да се осећам као принцеза и једва чекам да их обучем, наравно не све три одједном (смех) - изјавила је недавно Ања и открила да ће на венчању узети мужевљево презиме Весић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anjamitofficial

 


- Што се тиче мог презимена сви су навикли на њега, али Мит сада прелази у "уметничко" (смех) -нашалила се глумица и за Сторy открила колико је припреме за свадбу оптерећују.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".