Britanska glumica, koja je od 1967. godine u vezi s istoričarkom Heder Saterlend, rekla je za "The Kyle and Jackie O Show" kako daje prednost kvalitetu nad kvantitetom kad su ljubavni odnosi u pitanju.

Nakon što je saznao da je Margolis gej, i da je s istom ženom 54 godine, voditelj Kajl Sendilends ju je pitao: "S koliko si žena bila?"

- Iskreno, ne znam, odgovorila je.

- Ne brojim. Kada si usred seksualnoga čina, ne razmišljaš s kim si to sve radio. Volim kvalitet, a ne kvantitet, rekla je glumica najpoznatija po ulozi profesorke travarstva, Pomoni Sprout u serijalu filmova o Hariju Potteru.

Glumica je svojim odgovorom šokirala Sendilendsa i njegovu koleginicu DŽeki "O" Henderson otkrivši da oralni seks više nije na njenom repertoaru.

- Dugo nisam nikoga seksualno zadovoljila jer imam loša kolena, izjavila je.

Foto: Jutjub printskrin/Stroke Foundation

 

 

Margolis je istakla da je izrazito srećna sa svojom partnerkom, otkrivši da tajna njihove duge veze leži u tome što ne žive zajedno.

- Ona živi u Amsterdamu, a ja u Londonu. Zajedno smo veći deo godine, koliko god možemo. Ona je profesionalna žena, ja sam profesionalna žena i naše su nam karijere važne - objasnila je glumica i dodala da imaju vrlo dobar život pun ljubavi te da je "jednostavno obožava".

BONUS GALERIJA: I dalje pleni lepotom - kako danas izgleda čuvena LJovisna

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".