Ona je izrazila želju kakvog bi budućeg saputnika volela. Najbitnije od svega je, da ne bude prevelika razlika u godinama: 

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodimi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama - istaknula je.

Foto: ATA images

 

Izgled nije presudan da bi ušla u vezu: 

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pevačica.

A od svih nabrojanih karakteristika budućeg izabranika, izdvojila je zdravlje:  

- Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja - dodala je.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Iza pevačice je brak sa Milanom Biblijom koji je od nje bio stariji 14. godina i sa kojim je dobila ćerku Jelenu koja je uspešna žena. Milan je preminuo u 77. godini 2013.godine od posledica moždanog udara, a pevačica od tad ne govori mnogo o svom ljubavnom životu. 

(Blic)

BONUS GALERIJA: Slike iz doma pevačice Snežane Đurišić 1991. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".