Британска глумица, која је од 1967. године у вези с историчарком Хедер Сатерленд, рекла је за "The Kyle and Jackie O Show" како даје предност квалитету над квантитетом кад су љубавни односи у питању.

Након што је сазнао да је Марголис геј, и да је с истом женом 54 године, водитељ Кајл Сендилендс ју је питао: "С колико си жена била?"

- Искрено, не знам, одговорила је.

- Не бројим. Када си усред сексуалнога чина, не размишљаш с ким си то све радио. Волим квалитет, а не квантитет, рекла је глумица најпознатија по улози професорке траварства, Помони Спроут у серијалу филмова о Харију Поттеру.

Глумица је својим одговором шокирала Сендилендса и његову колегиницу Џеки "О" Хендерсон откривши да орални секс више није на њеном репертоару.

- Дуго нисам никога сексуално задовољила јер имам лоша колена, изјавила је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Stroke Foundation

 

 

Марголис је истакла да је изразито срећна са својом партнерком, откривши да тајна њихове дуге везе лежи у томе што не живе заједно.

- Она живи у Амстердаму, а ја у Лондону. Заједно смо већи део године, колико год можемо. Она је професионална жена, ја сам професионална жена и наше су нам каријере важне - објаснила је глумица и додала да имају врло добар живот пун љубави те да је "једноставно обожава".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: И даље плени лепотом - како данас изгледа чувена Љовисна

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".