Stefan Đurić Rasta napravio jepometnju na Hrvatskom primorju, gde trenutno letuje sa prijateljima. Uživa na Zrću, ali je prošle nedelje napravio neprijatnost zbog svoje neodgovornosti. 

Rasta je kvadom pokušao da uđe u pešačku zonu, iako je tako nešto  strogo zabranjeno. Navodno se Rasta raspravljao sa radnicima obezbeđenja nekoliko minuta raspravljao s njima, a onda se okrenuo i otišao. 

Foto: ATA images

 

- Rasta se ulicom uz obalu vozio kvadom. Uostalom, kao i svaki turista. Međutim, postoji zona gde je zabranjeno da prolaze motorna vozila, ali on za to nije mario. Upravljao je kvadom, a iza njega je sedeo prijatelj. Došli su do pešačke zone i hteli da pomere žardinijere, ali su članovi obezbeđenja odmah reagovali. Prišli su i upozorili ga da je zabranjeno da tuda prođe kvadom. Rasta za to nije mario, već je pošto-poto hteo da prođe. Uveravao je te ljude da su i druga vozila prolazila bez problema. Uniformisana lica nisu želela da ga slušaju, već su mu rekli da može da dobije kaznu jer će ugroziti ostale turiste ako prođe vozilom - priča naš sagovornik.

(Kurir.rs)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dara Bubamara 1991. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".