Reper Stefan Đurić Rasta uživa u emotivnoj vezi sa glumicom Marijom Balaban sa kojom je uplovio u emotivni odnos tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora.

Foto: ATA images

 

 

Uprkos tome što ju je mesecima krio od očiju javnosti za njihovu ljubav saznalo se nedavno kada su otputovali na prvo zajedničko letovanje.

Reper i glumica su tada objavljivali video klipove na Instagramu, a na osnovu ambijenta u kom su se nalazili bilo je jasno da su zajedno.

Nedugo zatim, Rasta je i priznao da uživa u ljubavi sa Marijom ali nije želeo da iznosi detalje, navodeći da ne želi da je javno eksponira, te da će se truditi da sačuvaju privatnost koliko je moguće.

Foto: Instagram printskrin/stefanrasta

 

 

Zato je sve iznenadila nedavna Stefanova objava u kojoj je pokazao Mariju kako sedi na kauču. Fotografija je nastala nakon snimanja reperovog spota za pesmu "Boni i Klajd".

Brojni Rastini fanovi pozdravili su reperovu odluku da devojku više ne krije.

"Devojka ti je bomba, ja bih je pokazivao svaki dan", "bravo Rasta i nemate razlog da se krijete kada ste mladi i lepi", "Lepo je videti te zaljubljenog", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu.

Balabanova trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća.

Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

BONUS GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".