Стефан Ђурић Раста направио јепометњу на Хрватском приморју, где тренутно летује са пријатељима. Ужива на Зрћу, али је прошле недеље направио непријатност због своје неодговорности. 

Раста је квадом покушао да уђе у пешачку зону, иако је тако нешто  строго забрањено. Наводно се Раста расправљао са радницима обезбеђења неколико минута расправљао с њима, а онда се окренуо и отишао. 

Фото: АТА имагес

 

- Раста се улицом уз обалу возио квадом. Уосталом, као и сваки туриста. Међутим, постоји зона где је забрањено да пролазе моторна возила, али он за то није марио. Управљао је квадом, а иза њега је седео пријатељ. Дошли су до пешачке зоне и хтели да помере жардинијере, али су чланови обезбеђења одмах реаговали. Пришли су и упозорили га да је забрањено да туда прође квадом. Раста за то није марио, већ је пошто-пото хтео да прође. Уверавао је те људе да су и друга возила пролазила без проблема. Униформисана лица нису желела да га слушају, већ су му рекли да може да добије казну јер ће угрозити остале туристе ако прође возилом - прича наш саговорник.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".