Na "adresu“ Mirjane Karanović sve češće stižu komplimenti da "stari kao vino", a mnogi bi rekli da u 65. godini izgleda bolje nego ikad. Priznata glumica u proteklom periodu izgubila je višak kilograma, a s obzirom na to da redovno ide u teretanu može se pohvaliti vitkim i zategnutim telom.

O tome najbolje svedoče fotografije na njenom "Instagramu" koje često objavljuje sa peskovitih plaža Ade Bojane.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

 

Dobitnica najznačajnijih filmskih i pozorišnih nagrada nikada se nije udavala, a nije ni previše detaljisala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je do javnosti dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa kolegom iz Bosne.

U pitanju je, kako tabloidi vole da napomenu, dvadest godina mlađi Ermin Bravo. Upoznali su se u Sarajevu, dok su radili na predstavi "Noževi u kokošima", u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

- Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za "Gloriju".

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu "Helverova noć" koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta.

Foto: Instagram printskrin/mileena_radulovic

 

 

Romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji. Nastavili su da sarađuju. NJihova zajednička predstava uskoro će proslaviti punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

- I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".