Pevačica Aleksandra Prijović dostigla je vrtoglavu popularnost, a njene pesme omiljene su posebno među mlađom populacijom. Ovog leta izbacila je novi album, pesme su već postale pravi hitovi, a iz dana u dan Prija svoju publiku obraduje i novim spotovima.


Spot za pesmu „Marš“ koji se nedavno našao na muzičkim platformama pokrenuo je sijaset komentara i svi su u čudu koliko Aleksandra Prijović i Ceca Ražnatović liče.

Pesma je brzog ritma sa specifičim melosom, dok je spot pravo malo remek delo koje podseća na kadrove iz filmskih remek dela. Radnja spota odigrava se u kafanskom dimu dok Aleksandra glumi pevačicu na svadbenom veselju.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Aleksandra Prijovic

 

Dok zavodljivo igra između kafanskih stolova, odevena u crvenu šljokičastu haljinu sa dubokim dekolteom i otkrivenim stomakom mnoge je podsetila na Cecu Ražnatović i njenu ulogu Koštane u filmu „Nečista krv“.

Foto: Printskrin/Jutjub/Stori

 

Pozitivni komenari samo se nižu i pesma će nesumnjivo postati mega hit, a kako Prija reaguje na poređenja i navode da je upravo ona naslednica folk zvezde, otkrila je jednom prilikom:

- Svako bi voleo da ima neki svoj pečat, uvek mi prija kada me porede sa njom. Volim je i poštujem, naravno da bih volela!

Foto: Printskrin/Jutjub/Stori

 

Da li će se Ceci ova sličnost dopasti i kakve će njene reakcije na Prijin uspeh biti, ostaje da vidimo. 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".