Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz prvog braka sa Natalijom Martinović aktivan je na društvenim mrežama, a njegov brat blizanac Nikola nije često viđen u javnosti.

Vojin je jednom prilikom na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju. Naime, Arkanovim sinovima tada je bio rođendan, a Nikola je odlučio iznenadio brata.

 

 

"A vidite ko se pojavio da proslavimo rođendan zajedno", napisao je Vojin uz fotografiju njih dvojice tada.

Poslednji put viđen je na pomenu svog oca 2015. godine. Studije je završio u Americi, a inače pojavio se i u spotu "Nevaljala" Svetlane Cece Raznatović.

Foto. Printskrin Jutjub/ Svetlana Ceca Raznatovic

 

 

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi lanca hotela i kazina čiji je vlasnik deda čuvene bogatašice Paris Hilton.

- Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju -  kaže za Objektiv obavešten izvor.

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Kaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

- Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije – navodi sagovornik za pomenuti medij.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".