Najbolji srpski teniser Novak Đoković je nedavno osvojio 21. grend slem titulu u karijeri, trijumfom na Vimbldonu, posle čega je stigao na zaslužen odmor u Srbiju i okolne zemlje.

Nole je prvo proveo malo vremena u domovini, gde mu je organizovan fantastičan doček, a potom je otputovao u Bosnu i Hercegovinu. Tamo je u Visokom svečano otvorio teniske terene.

Sledeća stanica mu je bila Crna Gora, gde se i dalje nalazi i gde uživa u životu

Boravak u Crnoj Gori iskoristio je i da provede vreme sa svojom braćom Markom i Đorđem Đokovićem, što je podelio i na svom Instagram profilu.

Foto: Printskrin Instagram/ đokernole

 

Novak je pored fotografije ostavio i komentar - "Kako biti frajer pored ove dvojice", aludirajući na svoju braću.

Sloboodno vreme u Crnoj Gori iskoristio je da uživa u koncertu Dina Merlina koji ga je zajedno sa publikom pozdravio uz velike ovacije i aplauze.

 

 

Teniser se i javno, na svom Instgram profilu zahvalio pevaču uz kometar - "Hvala ti Dino na velikoj časti i zadovoljstvu".

Foto: Printskrin Instagram/ đokernole

 

Merlin je potom ispričao anegdotu iz svog doma.

Pevač je opisao situaciju kada su porodično, on, supruga, sin i ćerka gledali finale Vimbldona. Svi su navijali za Novaka osim naslednice, koja nije želela da se izjasni.

- I tokom meča, negde na sredini, ona kaže: 'Navijam za Novaka'. Kažemo - pa što sad? 'Zato što on jeste šampion, ali je pre svega džentlmen', opisao je Merlin.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković igrao tenis u Visokom

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".