Naime, sinoć je ispred Skupštine grada upriličen doček najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a nakon završetka ceremonije, porodica i prijatelji uputili su se u restoran poznatog pevača Saše Kovačevića, gde su nastavili sa slavljem.

Foto: Printskrin/Instagram/saskaveselinov

 

Saša je zatvorio restoran samo za ovu priliku, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov nije ni najmanje zategnut kako se u medijima nagađalo.

Foto: Printskrin/Instagram/djokernole

 

Imajući u vidu da se njih dveu javnosti nisu pojavljivale zajedno i da se pisalo kako Novakova supruga nije prihvatila Sašku, na sinoćnoj proslavi su demantovale sve natpise i potrudile se da dočaraju pravu porodičnu atmosferu.

Posle finala Vimbldona pojavile su se naznake da je Jelena Đoković sredila odnos sa svekrvom, a sada je na red došla i buduća snaha Đokovića. Jelena je pokazala da protiv izabranice Đorđa Đokovića nema ništa i da joj je Saška izuzetno draga, a svi prisutni bili su oduševljeni kada su se Jelena i Saška latile mikrofona i udruženim snagama otpevale veliki hit "To mi nije trebalo". Posebno se raznežio Nole koji ne krije da su mu porodični odnosi i te kako bitni.

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".