Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је недавно освојио 21. гренд слем титулу у каријери, тријумфом на Вимблдону, после чега је стигао на заслужен одмор у Србију и околне земље.

Ноле је прво провео мало времена у домовини, где му је организован фантастичан дочек, а потом је отпутовао у Босну и Херцеговину. Тамо је у Високом свечано отворио тениске терене.

Следећа станица му је била Црна Гора, где се и даље налази и где ужива у животу

Боравак у Црној Гори искористио је и да проведе време са својом браћом Марком и Ђорђем Ђоковићем, што је поделио и на свом Инстаграм профилу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ ђокерноле

 

Новак је поред фотографије оставио и коментар - "Како бити фрајер поред ове двојице", алудирајући на своју браћу.

Слобоодно време у Црној Гори искористио је да ужива у концерту Дина Мерлина који га је заједно са публиком поздравио уз велике овације и аплаузе.

 

 

Тенисер се и јавно, на свом Инстграм профилу захвалио певачу уз кометар - "Хвала ти Дино на великој части и задовољству".

Фото: Принтскрин Инстаграм/ ђокерноле

 

Мерлин је потом испричао анегдоту из свог дома.

Певач је описао ситуацију када су породично, он, супруга, син и ћерка гледали финале Вимблдона. Сви су навијали за Новака осим наследнице, која није желела да се изјасни.

- И током меча, негде на средини, она каже: 'Навијам за Новака'. Кажемо - па што сад? 'Зато што он јесте шампион, али је пре свега џентлмен', описао је Мерлин.

БОНУС ВИДЕО:

Новак Ђоковић играо тенис у Високом

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".