Mišo je upoznao Anitu kada je ona imala 18 godina i tek je proglašena za mis Jugoslavije a on je tada još bio u braku. NJihova veza bila je puna prepreka, Anitina majka nije prihvatala tu vezu. 

- Mi smo imali dosta “porođajnih muka” kad smo se sreli. Ona je bila gimnazijalka, ja oženjen čovek. Stvarno sam želeo da budemo zajedno - priznao je Mišo u jednom intervjuu.

Anita i Mišo su živeli u luksuznom stanu u Zagrebu, a sa njim je proputovala pola sveta. 

Međutim, tragedija je nastala devedesetih kada je Aniti i Miši poginuo sin Edi. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Croatia records( thealskrobo

 

 

Pevač je tada upao u depresiju i počeo da pije tablete za smirenje. 

- I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - ispričala je Anita kako je izgledao najbolniji period u njihovim životima. 

Ubrzo je Mišo Kovač napustio porodicu i sreću pronašao u zagrljaju druge žene astrološkinje Silvije Conte-Calvi Marković. On je Silviju upoznao slučajno i verovao da će u njoj pronaći mir.

- Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi - izjavila je Anita.

Na Instagram profilu njihove ćerke Ivane možete videti kako je Anita izgledala u mladosti.

(Kurir.rs) 

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".