Početkom osamdesetih jedna vatrena crnka zapalila je ovdašnju muzičku scenu.

 

 

Doris Dragović, tada članica grupe “More”, nikog nije ostavljala ravnodušnim, posebno posle 1986, kada je uplovila u solo vode. O njenom životu, naročito emotivnom, plele su se različite priče koje nikad nije demantovala. Štaviše, činilo se i da su je zabavljale. Prašina se stišala kada se 1990. godine udala za vateprolistu Marija Budimira, s kojim je i danas u srećnom braku.

Šuškalo se sredinom osme decenije prošlog veka da je “imala nešto” sa još jednom velikom zvezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem.

 

Foto: Arhiva Novosti

 

 

On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega. A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti može sve, al' jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

- To je bio šou "Ti si mi u krvi", koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: "Ja sam Ruška, sećaš se?" Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi "More". Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena - rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".