Aca Lukas otkrio je da je omiljeni pevač u njegovoj porodici Miroslav Ilić. Folker se našalio kako je njegova majka svojevremeno htela da se razvede zbog Slavuja iz Mrčajevaca, što je naasmejalo njegovog starijeg kolegu.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se Miroslav i Lukas nisu zajedno našli na istom mestu. Imali su zajednički nastup kada je Aca otkrio ovu tajnu.

Foto: Petar Milošević

 

Prvi je nastupao Lukas, a onda je najavio legendu narodne muzike.

- Idem, Aco, idem, Aco! Znate li vi, devojke, koliko ja znam ovog dečka Lukasa. NJega znam mnogo duže nego svi ovi što su krenuli oko njega, nije bilo ni Lukasa i ništa - rekao je Miroslav, a Lukas se nadovezao:

- Najbolje ga zna moja keva, koja je htela da se razvede od ćaleta, samo da znate - otkrio je folker.

Ilić je dodao:

- Svaki moj koncert sam morao da ti dajem karte za mamu - rekao je Ilić, koji se iznenadio kakav je njegov kolega pakleni vozač:

- Samo da vam kažem još nešto - ne daj bože da vas Aca Lukas vozi od Beograda do Uba. Jednog momenta sam pomislio "Crni Miroslave, što ne ponese rezervne gaće, sunce ti poljubim." Za 15 minuta mi smo stigli dovde. Na sreću, nisu mi bile potrebne rezervne gaće - ispričao je on i nasmejao sve prisutne piše "Pink".

Foto: ATA images

 

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".