Мишо је упознао Аниту када је она имала 18 година и тек је проглашена за мис Југославије а он је тада још био у браку. Њихова веза била је пуна препрека, Анитина мајка није прихватала ту везу. 

- Ми смо имали доста “порођајних мука” кад смо се срели. Она је била гимназијалка, ја ожењен човек. Стварно сам желео да будемо заједно - признао је Мишо у једном интервјуу.

Анита и Мишо су живели у луксузном стану у Загребу, а са њим је пропутовала пола света. 

Међутим, трагедија је настала деведесетих када је Анити и Миши погинуо син Еди. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Croatia records( thealskrobo

 

 

Певач је тада упао у депресију и почео да пије таблете за смирење. 

- И ја сам месец дана била на таблетама, након чега сам се освестила и рекла себи да тако више не сме да иде - испричала је Анита како је изгледао најболнији период у њиховим животима. 

Убрзо је Мишо Ковач напустио породицу и срећу пронашао у загрљају друге жене астролошкиње Силвије Цонте-Цалви Марковић. Он је Силвију упознао случајно и веровао да ће у њој пронаћи мир.

- Мишо је само отишао из нашег стана. Након неколико дана, колико ми је требало да га добијем телефоном, Мишо и ја смо се нашли у мотелу Плитвице на загребачкој обилазници. Док смо седели за столом и док сам га гледала, могла сам само рећи да не верујем да му се то догодило. Мишо је само кратко рекао: “Ето, догодило се.” Мени се то никад не би догодило, помислила сам и отишла из мотела. То је био крај наше љубави - изјавила је Анита.

На Инстаграм профилу њихове ћерке Иване можете видети како је Анита изгледала у младости.

(Курир.рс) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".