Glumica Mirka Vasiljević posle svake trudnoće pridržava se istog načina ishrane! To joj je umnogome pomoglo da svaki put u rekorodnom roku smrša!

Ova mlada mama četvoro dece redovono i trenira. A iako se porodila pre samo osam meseci, na njoj se ništa ne vidi!

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak, otkrila je Mirka.

A naglašava da je ključ svake dobre forme discipilna!

- Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne dobijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora - a kada dobije jasne instrukcije, Mirka se ponaša disciplinovano.

Koliko dobro izgleda videlo sada slici koju je objavio njen dugogodišnji partner i fudbaler Vujadin Savić. Naime, oni su bili u zajedničkoj šetnji,a glumica je blistala u majici i kratkoj suknji.

Foto: Printskrin/Instagram/savicvujadin

 

Bonus video:

 

 

 

(Žena.rs)