Treći tim koji će naredne sezone igrati La ligu biće poznat nakon plej-ofa koji igraju Eibar, Đirona, Las Palmas i Tenerife.

Eibar će odmeriti snage sa Đironom, dok ćemo u drugom meču gledati derbi Kanarskih ostrva, pošto igraju Las Palmas i Tenerife.

Ipak, najveći šok su sinoć doživili igrači i navijači Real Ovijeda. Ovaj klub bio je na pragu plasmana u plej-of i svi su na stadionu mislili da Ovijedo ide u doigravanje. Međutin, na kraju su dobili šokantne informacije.

 

 

Ovijedo je pobedio Ibicu 3:2 i igrači ovog tima bili su sigurni da idu u plej-of. Oni su čak počeli sa slavljem, ali su onda dobili informacije da ipak od toga nema ništa.

Razlog za to su rezultati s drugih terena. Naime, rezultati poslednjeg kola španske druge lige nisu išli u prilog Ovijedu jer Đirona nije izgubila.

 

 

Ovijedu je trebalo da Đirona izgubi u gostima protiv Burgosa i dobili su informaciju da je Burgos poveo sa 1:0, nakon čega je počeo veliko slavlje. Međutim, oni su ubrzo shvatili da je gol poništen i da je meč završen 0:0. Na taj način, Đirona je otišla u plej-of.

Real Ovijedo je ispao iz La Lige još 2001. godine i od tada nisu uspeli da se vrate u elitno špansko takmičenje.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".