Proslavljeni teniser Rafael Nadal u braku je već nekoliko godina sa Marijom Fransiskom Ćiskom Pereljom, Španjkinjom koja se izrazito malo pojavljuje u javnosti.

Ona se trenutno sa svojim suprugom nalazi u Parizu, ne bi li mu pružila podršku u pohodu na 22. grend slem titulu, a 14. na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Uprkos tome što su Rafa i Ćiska odrastali na Majorci, upoznali su se tek u srednjoškolskim danima, smatrajući da je veoma smešno to što se nisu sreli ranije.

LJubavnu vezu otpočeli su davne 2005. godine, a posle skoro 14 godina zabavljanja, odlučili su se da stanu na "ludi kamen", te su se tako venčali 2019. godine u njihovom rodnom gradu, a slavlje koje će bračnom paru zauvek ostati u sećanju održan je u zamku La Fortaleza.

 

 

Tokom dugodišnje veze, postojali su brojni tračevi kako su teniser i Ćiska raskinuli, pre svega zbog njenog nepojavljivanja u javnosti, međutim, ti navodi su demantovani.

Španjkinja je navela da je razlog tome njena odbojnost prema javnom izlagnju i fotografima, pa i želje da ne ometa Rafu, kako za vreme poslovnih sastanaka, tako i tokom trajnja turnira.

Bračni par se i dalje nije ostvario u ulozi roditelja, a govoreći povodom toga u prošlosti, kao idealan trenutak za dobijanje naslednika videli su period nakon završetka Nadalove karijere.

BONUS GALERIJA: Pogledjate sestru Jelene Đoković - Marija Ristić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".