Прослављени тенисер Рафаел Надал у браку је већ неколико година са Маријом Франсиском Ћиском Перељом, Шпањкињом која се изразито мало појављује у јавности.

Она се тренутно са својим супругом налази у Паризу, не би ли му пружила подршку у походу на 22. гренд слем титулу, а 14. на Отвореном првенству Француске.

Упркос томе што су Рафа и Ћиска одрастали на Мајорци, упознали су се тек у средњошколским данима, сматрајући да је веома смешно то што се нису срели раније.

Љубавну везу отпочели су давне 2005. године, а после скоро 14 година забављања, одлучили су се да стану на "луди камен", те су се тако венчали 2019. године у њиховом родном граду, а славље које ће брачном пару заувек остати у сећању одржан је у замку Ла Форталеза.

 

 

Током дугодишње везе, постојали су бројни трачеви како су тенисер и Ћиска раскинули, пре свега због њеног непојављивања у јавности, међутим, ти наводи су демантовани.

Шпањкиња је навела да је разлог томе њена одбојност према јавном излагњу и фотографима, па и жеље да не омета Рафу, како за време пословних састанака, тако и током трајња турнира.

Брачни пар се и даље није остварио у улози родитеља, а говорећи поводом тога у прошлости, као идеалан тренутак за добијање наследника видели су период након завршетка Надалове каријере.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледјате сестру Јелене Ђоковић - Марија Ристић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".