Ona je takođe reagovala na titulu prve starlete koju su joj nedavno dodelili.

- Pre svega treba da voli sebe i da bude spremna da nekada na pola sata ili sat zapostavi i kućne poslove i porodicu i decu i kaže: ''E, ovo je mojih pola sata, nemoj da me je neko dirao!'', da se odmori, da zatvori oči, sabere misli, stavi neku lepu masku, možda da uradi nekoliko vežbica. Ja nisam neko ko vežba sumanuto, ali telo pamti, to sam nekada radila. Svaka žena je za sebe i tu neki poseban recept ne postoji - rekla je Suzana.

Foto: V. Danilov

 

Kako je mnoge mlađe dame nazivaju starletom i poistovećuju se sa njom, Suzana je na to imala da kaže samo jedno:

- Ja sigurno sebe ne svrstavam u starlete i to je stvarno smešno. Drago mi je da se ta neka mlađa generacija poziva na mene, ali ja sam daleko od starlete, jer ja pre svega imam mnogo škole, imam fakultet, mnogo snimljenih nosača zvuka, mnogo estradnog i televizijskog iskustva, tako da... Eto, da se ne bi uvredile ja sam se nasmejala.

Bila je najpoznatija "loto dama", o njenom uspehu se i dan danas priča, a sada otkriva kako je izgledalo kada je dobila poziv za taj posao.

- To je potpuno bila jedna nepoznanica, ja nisam znala ni šta treba da radim, borila sam se da budem domaćica tih 5-7 minuta koliko je trajalo izvlačenje i niko nije mogao da pretpostavi da će to da doživi toliku uspeh, a bio je - priča Suzana i otkriva da je mnogima bila talija, pa dodaje da li ju je neko nekada častio:

- Nego šta nego sam bila, niko nije častio, ali nema veze. Ja sam imala mogućnost da zaradim mnogo novca, zato što volim da radim i ništa mi nije bilo teško.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".