Na snimku se vidi Patrik DeIvernoa, koji nosi kilt i narandžastu jaknu, nakon šetnje sa prijateljima. Oni zveckaju minijaturnim flašama burbona kako bi proslavili završetak Apalačke staze duge 2200 milja u Sjedinjenim Državama.

 

 

Na prvi pogled se čini da su tri ruke ispružene, ali ako bolje pogledate, vide se četiri flaše.

Slika nije fotošopirana tako da su ljudi bili zadivljeni. Jedan korisnik društvenih mreža je napisa: "Zbunjen sam. Zašto postoje samo 3 ruke i 4 boce?" Drugi je dodao: "Moj mozak odbija da veruje da su 4 osobe na ovoj fotografiji". Onda je neko rekao: "Gledam ovu fotografiju pitajući se da li sam slep ili se ovde nešto više dešava".

Ako pogledate oblik preko Patrikovog ramena i zapitate se da li je to četvrta osoba, to je samo njegov ranac. Pogledajte ponovo boce i možda ćete primetiti plavu vunenu rukavicu. U početku je teško videti jer se skoro savršeno uklapa uz Patrikov kilt, ali gde je ruka?

Jedan vidno iznerviran korisnik Tvitera dodao je: "Zumirao sam, zumirao u te plave prste dobrih 30 sekundi pokušavajući da to shvatim. Više rešenja mi je prošlo kroz glavu. Možda je dete ispod šake. Možda neko stoji iza momka u narandžastoj jakni. Video sam rukav sa kkamuflažnom šarom na levoj strani fotografije."

 

 

Jedan pratilac se našalio: "Ovo je bukvalno prvi put da sam video kamuflažu", piše "TheSun".
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".