Prepper Princess, autorka knjige "Living on Almost Nothing" objavila je video na Jutjubu u kojem objašnjava svoju taktiku.

- Čuvam svu svoju neželjenu poštu kako bih mogla da je koristim za paljenje vatre i imam Roki boks koji mi pruža na hiljade filmova i TV emisija, a ne plaćam kablovsku - rekla je ona.

Žena koja prati povoljne cene takođe se pobrinula da kupi povoljan dom, pa je tekuće troškove svela na minimum. Kupila je trošnu kuću sa dva kreveta i dva kupatila za samo 67 hiljada dolara.

- Ovako mogu da živim ispod granice siromaštva jer sam to platila gotovinom. Uzela sam sav prihod i prodaju od svoje prethodne kuće i uložila sam ih u berzu pre nego što je berza doživela veliki uzlet pa mi se posrećilo.

- Vrlo je jednostavno. Jedina stvar koje sam kupila nove su sofa, kuhinjski sto i moj krevet. Držim se jednostavne garderobe. Ne kupujem puno odeće. Svoje pidžame dobijem za dolar ili manje u trgovini  polovne robe - dodaje jutjuberka.

Kada je kupila svoj dom bio je dotrajao i trebalo je na njemu puno raditi.

- Kupatilo je bilo u zapuštenom stanju. Umesto da sve menjam, očistila sam ve ce, ogulila i zalepila pločice za samo 24 funte. Kuhinja je kad sam došla ovde bila neupotrebljiva. To je preuređena kuhinja koju sam uglavnom sama radila. Kupujem samo najjeftiniji šampon od 88 centi i najjeftiniji sapun i to je sve što mi stvarno treba. Šampon, regenerator, sapun, brijač i rukavice za piling - objasnila je štedljiva žena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".