На снимку се види Патрик ДеИверноа, који носи килт и наранџасту јакну, након шетње са пријатељима. Они звецкају минијатурним флашама бурбона како би прославили завршетак Апалачке стазе дуге 2200 миља у Сједињеним Државама.

 

 

На први поглед се чини да су три руке испружене, али ако боље погледате, виде се четири флаше.

Слика није фотошопирана тако да су људи били задивљени. Један корисник друштвених мрежа је написа: "Збуњен сам. Зашто постоје само 3 руке и 4 боце?" Други је додао: "Мој мозак одбија да верује да су 4 особе на овој фотографији". Онда је неко рекао: "Гледам ову фотографију питајући се да ли сам слеп или се овде нешто више дешава".

Ако погледате облик преко Патриковог рамена и запитате се да ли је то четврта особа, то је само његов ранац. Погледајте поново боце и можда ћете приметити плаву вунену рукавицу. У почетку је тешко видети јер се скоро савршено уклапа уз Патриков килт, али где је рука?

Један видно изнервиран корисник Твитера додао је: "Зумирао сам, зумирао у те плаве прсте добрих 30 секунди покушавајући да то схватим. Више решења ми је прошло кроз главу. Можда је дете испод шаке. Можда неко стоји иза момка у наранџастој јакни. Видео сам рукав са ккамуфлажном шаром на левој страни фотографије."

 

 

Један пратилац се нашалио: "Ово је буквално први пут да сам видео камуфлажу", пише "ТхеСун".
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".