Gordi je “serijski donor sperme” iz Kalifornije koji putuje širom SAD i Evrope kako bi pomogao parovima ili usamljenim ženama da dobiju decu, piše Dejli mejl. Bitna stvar vezana za Kajla je i to da se ne libi odnosa jer neke žene više preferiraju prirodan način začeća. On zaista ozbiljno shvata svoj posao, a to će vam postati jasno kad vam kažemo da Kajl redovno trenira, ne pije i ne puši.

U ovom trenutku boravi u Velikoj Britaniji, a svoj dolazak na Ostrvo najavio je i u Fejsbuk grupama za donacije sperme.

– Biću tamo sve do 29. aprila, ali ako treba, produžiću ostanak. Mogu da dođem u bilo koju zemlju u Evropi, čak i ako ja platim troškove. Već sam imao uspeha ovde – napisao je.

NJemu ovo nije prvi put da boravi u Evropi, niti i Velikoj Britaniji.

– Bio sam u Velikoj Britaniji i Evropi u avgustu 2021, kada sam posetio i Dansku i Švedsku. Uživam tamo, ali je dosta teže pronaći zdravu i organsku hranu sa kojom ću održati svoju spermu zdravom – rekao je Gordi.

Takođe dodaje da se nada poseti Irskoj i Velsu, a uskoro planira da otputuje u Australiju i na Novi Zeland.

Foto: Jutjub printskrin/ VICE

 

Zahvaljujući Gordijevoj donaciji iz avgusta 2021., verenice Ketrin i Alis očekuju prvo zajedničko dete. Devojke su zahvalne na tome što im je dao šansu da prošire porodicu.

– Zainteresovao nas je njegov profil nakon što nam ga je prijatelj preporučio. Tada smo videle i mnoge pozitivne reakcije trudnica kao i predivnu decu – rekle su devojke.

Gordi je rekao kako je oduvek želeo decu, ali da nije nikad hteo da ulazi u veze sa drugim ženama. Zbog visoke stope razvoda, ali i odgovornosti nije se želeo da se upušta u to. Sve je počelo 2014. kada je pomogao dvema prijateljicama da postanu majke. Tada se proširio glas o njegovoj snažnoj spermi pa je usluge krenuo da oglašava na Instagramu.

Pitate se kako obavlja svoje “donacije”? Zavisno od toga kako parovi žele. Deset posto parova želi da zatrudni seksom, dok ostali ipak odaberu veštačku oplodnju.

Kajl je sa mnogim majkama je u kontaktu, a imaju i veliku zajedničku grupu u kojoj svi razgovaraju i razmenjuju fotografije. Tvrdi da su svi kao velika porodica.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".