Горди је “серијски донор сперме” из Калифорније који путује широм САД и Европе како би помогао паровима или усамљеним женама да добију децу, пише Дејли мејл. Битна ствар везана за Кајла је и то да се не либи односа јер неке жене више преферирају природан начин зачећа. Он заиста озбиљно схвата свој посао, а то ће вам постати јасно кад вам кажемо да Кајл редовно тренира, не пије и не пуши.

У овом тренутку борави у Великој Британији, а свој долазак на Острво најавио је и у Фејсбук групама за донације сперме.

– Бићу тамо све до 29. априла, али ако треба, продужићу останак. Могу да дођем у било коју земљу у Европи, чак и ако ја платим трошкове. Већ сам имао успеха овде – написао је.

Њему ово није први пут да борави у Европи, нити и Великој Британији.

– Био сам у Великој Британији и Европи у августу 2021, када сам посетио и Данску и Шведску. Уживам тамо, али је доста теже пронаћи здраву и органску храну са којом ћу одржати своју сперму здравом – рекао је Горди.

Такође додаје да се нада посети Ирској и Велсу, а ускоро планира да отпутује у Аустралију и на Нови Зеланд.

Фото: Јутјуб принтскрин/ VICE

 

Захваљујући Гордијевој донацији из августа 2021., веренице Кетрин и Алис очекују прво заједничко дете. Девојке су захвалне на томе што им је дао шансу да прошире породицу.

– Заинтересовао нас је његов профил након што нам га је пријатељ препоручио. Тада смо виделе и многе позитивне реакције трудница као и предивну децу – рекле су девојке.

Горди је рекао како је одувек желео децу, али да није никад хтео да улази у везе са другим женама. Због високе стопе развода, али и одговорности није се желео да се упушта у то. Све је почело 2014. када је помогао двема пријатељицама да постану мајке. Тада се проширио глас о његовој снажној сперми па је услуге кренуо да оглашава на Инстаграму.

Питате се како обавља своје “донације”? Зависно од тога како парови желе. Десет посто парова жели да затрудни сексом, док остали ипак одаберу вештачку оплодњу.

Кајл је са многим мајкама је у контакту, а имају и велику заједничку групу у којој сви разговарају и размењују фотографије. Тврди да су сви као велика породица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".