Mnogi su čak optuživali njegovu suprugu Korinu da skriva pravu istinu o svemu, a netfliksov dokumentarac koji je navodno trebalo da otkrije dosta toga, zapravo se vrteo oko njegove karijere i uspeha, kao i detinjstva.

Foto: Profimedia

 

 

 

U javnosti su se u poslednje vreme pojavile i informacije da Šumaherova porodica prodaje imovinu kako bi obezbedila sredstva za potrebno lečenje, ali te priče nisu potvrđene. Ipak, kolikogod kolali ovakvi i onakvi navodi, činjenica je da su legendi Formule 1 najveća podrška Korina i njihovo dvoje dece, ćerka Đina i sin Mik.

 

 

Sin Mik krenuo je stopama slavnog oca, a pre nekoliko dana doživeo je stravičan udes u Saudijskoj Arabiji, kada je njegov bolid bio potpuno slupan. Srećom, svima je laknulo što je Mik bio svestan i mogao da hoda, ali je istog trenutka prebačen u bolnicu gde se prati njegovo stanje i saniraju povrede.

Kada je reč o ćerki Đini, i ona je u svetu sporta ali kao uspešna džokejka.

 

 

Đina Marija Šumaher je rođena 20. februara 1997. godine, otkrila je u u intervjuu za nemačku televiziju NDR da je malo falilo da i krene stopama svog slavnog oca, nakon što se jednu sezonu bavila kartingom.

Međutim, presudila je ljubav prema konjima, a velika strast joj je upravo vestern jahanje. Koliko je sjajna u tome, govori i činjenica da je u avgustu 2017. osvojila zlatnu medalju na FEI Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".