Многи су чак оптуживали његову супругу Корину да скрива праву истину о свему, а нетфликсов документарац који је наводно требало да открије доста тога, заправо се вртео око његове каријере и успеха, као и детињства.

Фото: Профимедиа

 

 

 

У јавности су се у последње време појавиле и информације да Шумахерова породица продаје имовину како би обезбедила средства за потребно лечење, али те приче нису потврђене. Ипак, коликогод колали овакви и онакви наводи, чињеница је да су легенди Формуле 1 највећа подршка Корина и њихово двоје деце, ћерка Ђина и син Мик.

 

 

Син Мик кренуо је стопама славног оца, а пре неколико дана доживео је стравичан удес у Саудијској Арабији, када је његов болид био потпуно слупан. Срећом, свима је лакнуло што је Мик био свестан и могао да хода, али је истог тренутка пребачен у болницу где се прати његово стање и санирају повреде.

Када је реч о ћерки Ђини, и она је у свету спорта али као успешна џокејка.

 

 

Ђина Марија Шумахер је рођена 20. фебруара 1997. године, открила је у у интервјуу за немачку телевизију НДР да је мало фалило да и крене стопама свог славног оца, након што се једну сезону бавила картингом.

Међутим, пресудила је љубав према коњима, а велика страст јој је управо вестерн јахање. Колико је сјајна у томе, говори и чињеница да је у августу 2017. освојила златну медаљу на ФЕИ Светском првенству у Швајцарској.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".