Matej Periš nestao je u noći izmešu 30. i 31.decembra, a od tada policija aktivno traga za nestalim Hrvatom. Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova došli su do podataka da je Matej tokom te večeri bio u kontaktu ili isti pokušavao da ostvari sa njegovom drugaricom Majom, koja je takođe u tom trenutku bila u Beogradu.

Kako prenose hrvatski mediji, ona je u glavni grad Srbije došla pre Periša, a reč je o devojci koja svakodnevno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, pa se shodno tome veruje da ju je Matej kontaktirao iz tog razloga, videvši na društvenim mrežama da je i ona u Beogradu.

Nakon što se pojavila informacija da je ona poslednja osoba sa kojom se Matej čuo, ona je deaktivirala svoje društvene mreže, sve do sada. Maja navodi da se kaje jer nije odgovorila na Perišev poziv.

- Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade - istakla je Maja S. u emisiji "Eksploziv".

Ovo je pvi put da se Hrvatica oglasila u javnosti i rekla bilo šta o Mateju.

Prethodno su se pojavile informacije kako joj je oduzet pasoš i kako nemože da napusti Srbiju, ali njen otac je to demantovao.

Kako prenose mediji, Maja S. i Matej Periš poznaju se dugi niz godina. Inače, reč je o bogatoj Splićanki koja je između ostalog i vlasnica nekoliko plovila na kojim je Matej radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš konzumirao narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to negirali.

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".