Матеј Периш нестао је у ноћи измешу 30. и 31.децембра, а од тада полиција активно трага за несталим Хрватом. Припадници министарства унутрашњих послова дошли су до података да је Матеј током те вечери био у контакту или исти покушавао да оствари са његовом другарицом Мајом, која је такође у том тренутку била у Београду.

Како преносе хрватски медији, она је у главни град Србије дошла пре Периша, а реч је о девојци која свакодневно посећује ноћне клубове и београдске кафиће, па се сходно томе верује да ју је Матеј контактирао из тог разлога, видевши на друштвеним мрежама да је и она у Београду.

Након што се појавила информација да је она последња особа са којом се Матеј чуо, она је деактивирала своје друштвене мреже, све до сада. Маја наводи да се каје јер није одговорила на Перишев позив.

- Нормално да се кајем, то ми је највећа мука од свега јер сматрам да ме је можда обавестио да долази у Београд, ја бих им рекла где да иду и шта да раде - истакла је Маја С. у емисији "Експлозив".

Ово је пви пут да се Хрватица огласила у јавности и рекла било шта о Матеју.

Претходно су се појавиле информације како јој је одузет пасош и како неможе да напусти Србију, али њен отац је то демантовао.

Како преносе медији, Маја С. и Матеј Периш познају се дуги низ година. Иначе, реч је о богатој Сплићанки која је између осталог и власница неколико пловила на којим је Матеј радио као скипер. Интересантно је да је она прва особа која је потврдила да је Периш конзумирао наркотике, за разлику од његових пријатеља који су то негирали.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".