Devojka, koja je takođe iz Splita, probudila je sumnje zbog navodnog menjanja iskaza, nakon čega je izjavila policiji da Matej koristi opijate, deaktivirajući društvene mreže, uz blokiranje svih ljudi koji su povezani sa ovim nesrećnim događajem, prenosi Blic.

Kako navodi izvor hrvaskog "Večernjeg lista", ona je prvo izjavila kako je spavala u trenutku kad ju je Matej zvao, a potom da se čula sa njim dok je on bio u Gotiku, ali da nije razumela šta Matej govori zbog buke u noćnom klubu.

- Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušteni poziv. Kaže da je spavala... Ali to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na Vaj-faj mrežu i kad je bila zabežena njegova poslednja aktivnost na WhatsApp-u - rekao je otac nestalog mladića Nenad Periš.

Foto: Privatna ahriva/printskrin

 

 

Međutim, nakon saslušanja u policiji pojavila se i druga verzija.

- Maja je često u Beogradu, a navodno je na društvenim mrežama kačila slike provoda iz jednog kluba koji se nalazi blizu mesta nakom je Matej nestao. Ne zna se da li je bila tamo i te večeri, ali se ne isključuje mogućnost da je Periš krenuo da se nađe sa njom - ističe izvor povezan sa istragom za "Večernji list", dodajući da se ona navodno javila na jedan njegov poziv i da ništa nije čula zbog glasne muzike u lokalu.

Nakon toga, ona je blokirala svakog ko ju je pitao za Mateja, a nestala je i sa društvenih mreža, pa to dodatno "podgreva sumnje" da Splićanka možda ima još neku informaciju.

Matej i Maja se poznaju od ranog detinjstva, s obzirom na to da se Periš družio sa njenim bratom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".