Читава година била јој је у знаку посла, а сумирала је утиске и изнела своје ставове о ситуацији у којој се налазимо услед пандемије.


- Хвала драгом Богу нисам дангубила, одавно сам у 2022. Последња три месеца су ми се нешто отегла, као да је опет почело са неким очекивањима, шта ће бити, да ли ћемо преживети, или ће нам послати нешто, неку апокалипсу, армагедон, да ли ћемо преживети, видећемо - започиње причу Рада и истиче да ипак има очекивања од наредне године. 

Будући да је ове године много радила, те да ће и најлуђу ноћ провести увесељавајући друге, помислили смо да ће јој њени најдражи, тата, сестра и дечко недостајати, али нас је демантовала. 

- Јако је незгодно јер сам све новогодишње програме снимила, и сад замисли да ми је жеља да седим кући и да гледам себе, ја све то знам шта ће бити (смех). Не значи ми та једна ноћ нешто спектакуларно да морам да проведем са својим. Ми треба да радимо, зато смо ту да увеселимо друге, а породици можемо да пружимо љубав и радост и осталих 364 дана у години. Важније ми је да будем са својима за рођендан, славу, вашар, неку сеоску светковину, а сад Нова година... (смех) - каже певачица. 

Занимало нас је и шта то Рада Манојловић мора да уради у 2022. години, на шта је као из топа одговорила: 

- Мора да сними нешто, ако ме не предухитри неки астероид, неки јачи вирус и тако (смех)... Јако сам еуфорична, настављамо исто као што смо 2021. и још горе (смех). Ја сам у својој глави увек весела, али чињеница је да људи нису, да су у паници и страху. Стално размишљам коме да певам, то је проклетство нас певача, хоћу нешто да снимим, али могу да веселим само ја томе. Шта ћемо ако народ остане без посла, па ковид пропуснице, хиљаду је ту ствари...


Упркос ситуацији, добро расположење задржаће и у наредној години, али признаје да је нове мере и ковид пропуснице оптерећују. Срећом, па још увек то није утицало на посећеност њених наступа.

- Нисам још увек певала где је уведена ковид пропусница. У Босни и Херцеговини, земљи снова, тамо нема никаквих ограничења, тамо певамо као да је 2019. Живи и здрави су сви, преживели су  -  с осмехом каже Рада чији интервју можете да погледате у видеу.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".