Ивана је на самом почетку прокоментарисала учешће и крах брака Дејана и Далиле Драгојевић, као и њен однос са Филипом Царем.

- У Далили не видим ту заљубљеност, али мислим да она њега воли на неки специфичан начин, као неког свог, драг јој је, али исто тако мислим да ако Цар одлучи да освоји Далилу, успео би, што ја уопште не бих искључивала као опцију и могућност да се деси у наредном периоду. Гледаоци јесу шокирани свим овим дешавањем, али ријалити је фактички тек почео, до јула има доста времена, не смем ни да замислим шта ће се све десити - признаје Шопићева, па додаје да Далила више емоција показује према Филипу него према Дејану:

- Истина је да Далила не љуби Дејана као што љуби Цара. За све постоје клипови, ако неког интересује, може да оде и упореди. Исто је и у се*су. Има ту више страсти, људи могу да подрже или осуде, али нико не може да оспори да је ту била велика страст и заљубљеност између Далиле и Цара. Добро су функционисали, с обизитом колико су имали проблема, били су тандем, а сада, када се Далила помирила са Дејаном, њих двоје нису тандем, свако води своју причу - запажа Ивана.

Водитељка најгледанијег ријалити шоу програма открива шта је приметила, а да камера можда није успела, када однос Далиле и Цара у питању.

- Има ту свега, када бих могла својим очима да снимам, било би ми лакше, али приметила сам да кад год се Цар посвађа са Мајом, ту седи Далила, он прича вицеве и шале наглас, за које је сигуран да ће насмејати Далилу. Он врло добро познаје њен хумор, зна шта је њој смешно, то је нека комуникација којој мораш да будеш сведок, не може то тако добро да усними. Сви су, наравно, приметили и погледе, али на гледаоцима је да процене да ли су они случајни или не - каже она, па наставља:

- Немам никакве прогнозе, али сам била сигурна да Далила и Цар неће ући у везу. Мене неко пита за мишљење, а ја све што сам рекла - погрешила сам, боље да ћутим! Народ је бесан што је Далила преварила Дејана, имају емпарију према њему и жале га због целе ситуације и донекле су га заволели, добио је велику подршку. А он је сада њој опростио, сада ће вероватно неки гледалац да каже Далили у некој емисији: "Ти си оваква, онаква..." Ја да сам на Далилином месту, рекла бих: "Ко сте ви да мене осуђујете, када је мени мој муж опростио?" И она је тако, на неки начин, бацила љагу са себе на њега, несвесно - закључује Ивана Шопић у емисији "Питам за друга".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".