Она је летос гостовала у једној емисији на телевизији, где је открила да је савршени тип њеног мушкарца шармантан, образован и забаван човек. Након тога је уследио позив који се не одбија, а који она није очекивала.

Певачица иначе има једну ћерку Јелену, коју је добила у браку са прослављеним редитељем Миланом Билбијом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Њихова љубав је трајала 10 година, а онда је уследио развод. Недин бивши супруг је преминуо пре 8 година, а певачица је једном приликом открила да ли би поново могла да стане на луди камен.

- Да немам ову памет, могла бих. Али кажем, пробала сам, видела сам, није ми ишло, схватила сам негде да ја немам ту шта да тражим, да ћу бити несрећна. У почерку су сви пуни разумевања, сви нас заволе због тога јер смо интригантне, са екрана, фине, згодне, атрактивне, еротичне, неуротичне. И онда креће стварност и разоткривање, па се почињу дешавати драме, колико си спреман, пажљив, тактичан, одговоран, савестан и колико си пријатељ, толико веза функционише - рекла је Неда у емисији "Магазин ИН" 2019. године и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

- Уколико то крене у сујету, доказивање, онда не фукционише. Реч је о томе да ли имаш савезника, пријатеља, партнера, или имаш неког коме се ти доказујеш. Класични судија за прекршаје који те саслушава.

Подсетимо, Неда и Милан су се упознали када је певачица имала 18 година, а он је био 14 година старији од ње. У браку су добили ћерку Јелену, од које је певачица добила троје унучади.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".