Млада глумица Милица Гојковић  одушевила нас је улогом у серији "Беса" и у првим епизодама серије "Нечиста крв", али оне нису дошле само од себе - она истиче да је пажљиво бирала у којим пројектима ће учествовати.

- Од свега што ми је понуђено одабрала сам оно у чему ћу моћи да напредујем. Нисам алава, истовремено сам врло стрпљива, то није део моје природе, али сам с временом научила како да то постанем. То је прва лекција професора Небојше Дугалића и нешто на чему и даље радим - изјавила је Милица.

Фото: АТА имагес

 

- Луксуз да бирам и чекам стекла сам у неку руку и тиме што сам постала стални члан ЈДП-а. Олакшавајућа је то околност за младог глумца, велика част и одговорност. С друге стране, кад мало боље размислим, и пре него што сам добила стална месечна примања нисам се усуђивала да снимам било шта. Живела сам од хонорара и месеци су ми били неизвесни. Једног дана имала сам пет динара у џепу, следећег 55.000, али ми није било важно, чекала сам — објаснила је Милица за Сторy.

Глумица, иначе, мир проналази уз помоћ медитације, коју пак не упражњава редовно већ по потреби.

- Медитирам само у тренуцима када сам узнемирена и раздражљива, не бавим се тим свакодневно. У трчању у највећој мери проналазим релаксацију. Након пола сата тренинга вратим се кући потпуно ресетована, решим све своје недоумице и проблеме - каже глумица, која на питање да ли је тренутно емотивно испуњена одговара:

- Љубав је ту и добро је. Нека у новој години све остане баш како јесте и бићу задовољна.

(Глоси)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".