Међутим Кристијан сматра да то ипак није случај, па је открио да постоји снимак надзорне камере, који је сумњив, преноси Србија Данас.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Пинк.рс

 

- Мој отац је пронађен, у стану, како седи уз врата, са оволиким парчетом кабла, око врата, на кваку и као угушио се. Не обесио, угушио се - причао је Кристијан.

- То је невероватно, јер ако ја гласим за неког међу најјачим момцима свих времена у Београду, он је гласио за сто пута јачег од мене. Како је могуће да са оволиким каблом, један човек, који је био пун живота, пун ентузијазма, он је хтео да промени свет, толико је био амбизиозан. Да седне овако, уз врата улазна, да стави кабл од антене ТВ, да веже на кваку и да га нађу у овом положају, са зализаном косом, намазаном помадом на лицу, стајале су му цигаре и упаљач под деведесет степени, гори телевизор - говорио је Кристијан у емисији "Између две ватре", а онда открио шта он мисли да се заправо догодило те ноћи:

- Ја ћу вам казати нешто, можда тиме правим себи проблеме, постоји црно-бели снимак, у споредној улици на ћошку, је изашао ауто, чији ја регистарски знак врло добро знам. У њему су снимљене три особе, које су биле моји крвни непријатељи, а самим тим и очеви. Тај снимак сам имао само ја, они су били у тој улици неких четири сата пре него што је мој отац откривен да седи ту. Трагови борбе не постоје, што је мени сумњиво, јер та тројица, који су сада, хвала Богу, покојни, убијени су сви троје из ватреног оружја, у класичним сачекушама, ја сам им се много пута исп**ао и ис**о на гроб, њих тројица не би могли да бију једну руку мог оца, или да постоји уопште могућност да њих троје држе мог оца и да га удаве. Мој отац се угушио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

- Ја сам видео те три особе ту, видео сам тај ауто, тражио сам да се мој отац ископа, тражио сам још једном да проверим да ли је мој отац угушен или је прекинут, међутим, балистика је утврдила да мој отац, утврђено је вештачењем, да врат није поломљен, ја мислим да бих ја тешко могао да му поломим врат, а камоли та три црва - испричао је Голубовић.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".