Певачица Тања Савић месецима је у жижи интересовања због дешавања у њеном приватном животу, нарочито због битке коју је водила за старатељство над малолетним синовима, али и наводне везе са политичарем из Бања Луке, Драшком Станивуковићем.

– Ја сам увек била у стању духа са собом, ако сам океј са собом онда је све океј, тако да се све одвија онако како ви посматрате на ствари. Сањар сам у души и стално имам наде, али ако ме неко убије у појам онда паднем. Много сам емотивна, а цела прошла година ми је била таква. Сада сам оптимистична и имам лепа очекивања од наредне године – рекла је певачица.


Како многи људи доживљавају 1. јануар као нови почетак и баш тада се одлуче на промене у свом животу, Тања одговара на питање да ли је и код ње такав случај.

– Много тога ћу променити (смех). Али оно што је најбитније је да сам решила једну ствар, и то ону најважнију, да вратим своју децу и сад сам напокон свој на своме - каже Тања.

Од превелике среће што су деца коначно са њом, тешко успева да се постави као ауторитет, те јој тренирање строгоће и не иде од руке.

– Чини ми се да се само ја чујем како звоцам по кући али звоцам у празно. Синови терају по своме, али сам мама која их пушта да јој се пењу на главу. Нека су живи и здрави, мали су сада али ће брзо да одрасту и кренуће свако својим путем, као што сам и ја отишла од своје маме, све ме то чека - рекла је Савићева, па се присетила момента када је почела да одлази од куће због природе посла.


– Прву свадбу сам одрадила са 12 година и први пут зарадила паре. То је био хит јер сам била мала, нико ме није видео, само су чули мој глас. Па ме је са 14 година један комшија водао по испраћајима да певам а тек са 17 сам имала свој бенд. Е тада је мама рекла ”Сада можеш у свет”. У свет као, мислећи по Босни, ето у тај свет (смех) - испричала је певачица током снимања новогодишњег програма.

Певачица је прошла кроз потпуни фијаско када је њен и даље законити супруг Душан Јованчевић у априлу прошле године, без њеног знања, отпутовао са наследницима Максимом и Ђорђем у Аустралију. Док је он тврдио да је отишао „не би ли сачувао децу од вируса”, Тања је патила и не знајући да још око годину дана неће видети малишане. Њени фанови су све време били уз њу, а она је у јавност изнела много детаља из брака.

Уследиле су бројне претње од стране њеног супруга, као и изношење “прљавог веша” из брака, а Тања је тек након више од годину дана успела да врати синове у Србију.

Средином октобра ове године одјекнула је вест да су певачица и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић у вези.

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".