- Био сам зависан од с*кса, потпуно опчињен до те мере да нисам могао да се контролишем - изјавио је Франко и додао како му стварно није била намера да повреди све те жене.

Наиме, њега су оптужиле студенткиње, тачније њих 5 за сексуално узнемиравање. Оне су ппохађале часове глуме у школи коју је држао управо глумац. Лос Анђелес Тајмс је објавио причу јануара 2018. године, а тог истог месеца једна од жртава Сара Титер Каплан се појавила у јутарњем програму и објаснила да је он "злоупотребио моћ јер је искоришћавао жене које нису славне и познате са којима је радио и то под маском да им наводно пружа прилике у шоу бизнису". Тада је и Франков адвокат објаснио и цитирао Франка који је гостовао код чувеног Стивена Колбера и оштро демантовао те наводе.

- Ствари које сам чуо да се налазе на Твитеру су нетачне, али ја скроз подржавам људе који желе да признају нешто и да имају глас јер га дуго нису имали. Зато не желим да им покварим ту прилику - рекао је тада Франко.

Са Тони Гал и Даром Титер Каплан се нагодио за преко 2.235.000 долара 2019. године.

Он је коначно проговорио о свему томе у подкасту на "Сиријус XМ".

- Те 2018. године било је неких притужби на мене, као и један чланак о мени и у том тренутку сам само помислио "Ја ћу да ћутим. Направићу паузу и ћутаћу". Чинило се да није право време да се било шта каже - присећа се он.

- Било је људи које сам узнемирио и морао сам да слушам. Ту је писац Дејмон Јанг и он је причао о томе да када се овако нешто деси, природни људски инстинкт је да једноставно престанете. Само желите да изађете испред и шта год да морате да урадите, извините се, знате, обавите то. Али оно што то не ради је да вам дозвољава да урадите посао до краја и да погледате дубље, у суштину ствари - рекао је Франко.

- Шта год да сте урадили, чак и да је то био гаф или да сте рекли нешто погрешно или било шта друго, вероватно постоји санта леда испод тог понашања, шаблона, једноставног слепог за себе, нешто што се неће решити преко ноћи и тек тако - наставио је Франко.

Франко је открио да се годинама бори са зависношћу од с*кса након што се отрезнио од алкохола у младости.

- То је тако моћна дрога - објаснио је он.

- Навукао сам се на то још 20 година. Подмукли део тога је што сам све то време био трезан. И све то време сам ишао на састанке. Чак сам покушавао да спонзоришем друге људе. Тако да је у мојој глави то био као, "Ох, ја сам трезан. Живим духовним животом." Где са стране, ја се понашам другачије, а нисам то могао да видим.

Наиме, његови проблеми измакли су контроли када је открио да заправо никада никоме не може остати веран.

- Варао сам све, али променио сам се након што сам упознао Изабел - признао је Џејмс говорећи о девојци Изабел Пакзад.

- Ја заправо нисам био баш као тип за једну ноћ, већ би се само дружио или излазио као и са пријатељима - изјавио је Франко и додао како је зависност ипак учинила своје.

Секс није био једина зависност с којом се Џејмс борио, као што је већ рекао он је у прошлости био зависан од алкохола и дрога које су га на крају довели и до депресије. Уз то, имао је проблема са законом, што због опијања, што због цртања графита и препродаје украдених парфема.

- Моја зависност о сексу била је присутна све док ми свастика није поклонила приручник о зависности - с*ксу и љубави - признао је Франко и додао како је заправо одушевљен тим поклоном.

На крају, имао је и ово признање.

- Спавао сам студенткињама - рекао је.

- Током мојих предавања, спавао сам са ученицама, и то је било погрешно. Али као што сам рекао, нисам због тога основао школу и нисам ја био особа која је бирала људе да буду у разреду. Није то био мој "мастер план". Али да, било је одређених случајева у којима сам, знате шта, био у договору са студенткињом, а није требало да будем - рекао је.

- У то време нисам био бистре главе, као што сам рекао. Па претпостављам да се све своди на моје критеријуме као: "Ако је ово споразумно, као, мислим да је то кул", "Сви су одрасли па..." - додао је о свом прошлом размишљању.

Џејмс Франко је освојио Златни глобус, за улогу у филму "Тхе Дисастер Артист", а велики нпробој је остварио филмом "Пинеаппле Еxпресс" (Ананас Експрес) са својим пријатељем и честим сарадником, глумцем Сетом Рогеном. Номинован за Оскара, за најбољег глумца 2011. године за главну улогу у филму "127 сати" који је режирао Дени Бојл, а који је рађен по истинитој причи о планинару који мора да одсеће сопствену руку да би преживео у планинској недођији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".