Међутим, нешто раније, тачније 2004. године догодио се брак за који сви мисле да је најкраћи у историји ВИП бракова. Бритни Спирс и Џејсон Александер су оборили рекорде што се тиче дужине брака. Али то је само делимично тачно. Бритни и Џејсон су се венчали у ЛА под дејством алкохола, а кад су се отрезнили "дрмнули" су један експресни развод. Брак је трајао само 55 сати.

Ипак, што се тиче дужине, Србин, тениски инструктор инструктор Светозар Толе Маринковић држи златни трофеј. Наиме, он се од глумице и модела Робин Гивенс, растао истог дана када су се венчали! Светозар Маринковић и Робин Гивенс упознали су се тако што ју је он подучавао тенис. Венчали су се 1997. године и развели истог дана. Венчање је уприличено на плажи једног хотела у близини Сан Дијега. Ако не рачунамо младу и младожењу, на венчању је био само и син Робин Гивенс који је тада имао две године. На плажи је било и других људи који су се сунчали и купали али нису имали појма шта се дешава и ко се венчава. Робин и Толе су се растали касније истог дана. Упућени кажу: после тачно осам сати!

 

 

Иначе Робин Гивенс је постала позната по томе што је 1988. године удала за Мајка Тајсона коју је касније чувени боксерски шампион затекао у кревету са Бред Питом па је уследио развод. Веровали или не, била је госпођа Тајсон дуже него што је била у браку са Маринковићем, иако је и тај брак трајао тек неколико месеци.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".