Поново су у жижи њене старе песме, које брзином муње постају све популарније захваљујући друштвеним мрежама, а пре свега Тик Току и Инстаграму.

- Публика воли моје старе песме и нове хитове. Људи су се ужелели. Убацили смо неке нове песме у репертоар. Кад год обећам албум или велики концерт деси се нека велика светка катастрофа. Албум обећавам већ 3 године. Толико је у припреми. Требало је да изађе 2020. али десила се корона. Сад коначно да ће свему овоме доћи крај и да ћу пустити песме - рекла је Вики Миљковић за једну телевизију.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Србија Данас

 

Вики је одувек важила за породичну жену, која чува своју породицу.

- Мој син има жеља за Нову годину. Велик је, па не верује у Деда Мраза, али верује у маму и тату. Он је сад тинејџер, па жели патике, неки качкет. Некада је желео Нодија, Бен Тена, Петра Пана, свашта нешто. Спортски је тип и жели све нешто везано за то.

Подсетимо, Виолета Вики Миљковић је српска поп и турбо фолк певачица. Рођена је 18. децембра 1974. године у Нишу. Године 2005. је снимила албум „Махи махи“ који ју је сврстао у једну од најпопуларнијих певачица у земљи. Свих девет песама су биле слушане, а неке од њих су: „Махи махи“, „Празан стан“, „Ти мушкарац“, итд. Уследио је први солистички концерт у Београду коме је присуствовало 8.000 људи. Вики је такође одржала турнеју по већим градовима бивше Југославије.


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".