Ponovo su u žiži njene stare pesme, koje brzinom munje postaju sve popularnije zahvaljujući društvenim mrežama, a pre svega Tik Toku i Instagramu.

- Publika voli moje stare pesme i nove hitove. LJudi su se uželeli. Ubacili smo neke nove pesme u repertoar. Kad god obećam album ili veliki koncert desi se neka velika svetka katastrofa. Album obećavam već 3 godine. Toliko je u pripremi. Trebalo je da izađe 2020. ali desila se korona. Sad konačno da će svemu ovome doći kraj i da ću pustiti pesme - rekla je Viki Miljković za jednu televiziju.

Foto: Jutjub printskrin/ Srbija Danas

 

Viki je oduvek važila za porodičnu ženu, koja čuva svoju porodicu.

- Moj sin ima želja za Novu godinu. Velik je, pa ne veruje u Deda Mraza, ali veruje u mamu i tatu. On je sad tinejdžer, pa želi patike, neki kačket. Nekada je želeo Nodija, Ben Tena, Petra Pana, svašta nešto. Sportski je tip i želi sve nešto vezano za to.

Podsetimo, Violeta Viki Miljković je srpska pop i turbo folk pevačica. Rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu. Godine 2005. je snimila album „Mahi mahi“ koji ju je svrstao u jednu od najpopularnijih pevačica u zemlji. Svih devet pesama su bile slušane, a neke od njih su: „Mahi mahi“, „Prazan stan“, „Ti muškarac“, itd. Usledio je prvi solistički koncert u Beogradu kome je prisustvovalo 8.000 ljudi. Viki je takođe održala turneju po većim gradovima bivše Jugoslavije.


 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".