Поп певачица Јелена Томашевић одржала је синоћ концерт у Комбанк дворани, који се већ после неколико минута претворио у незабораван музички доживљај препун сјајних песама, емоција и константне размене позитивне енергије са публиком која је са једном од наших најбољих певачица хорски певала пуна два сата, не дозвољавајући јој да оде са сцене, па је Томашевићева имала чак три биса.

Велики хитови попут „Панта реи“, „Оро“, „Јутро“, „Име моје“, „Радио свира за нас“, „Кошава“, „Океани“, „Дирај ми усне“ и многи други звучали су фантастично, а гламурозна сцена Комбанк дворане на којој је Јелена наступила први пут у каријери допринела је томе да се овај концерт издвоји као један од најлепших у години коју полако испраћамо.

Уз своје познате песме, популарна певачица је, као и увек, обрадовала публику изводећи песме „Ђелем, ђелем“, „Врањанка“ и наравно песму „Где си било јаре моје“ која је, као и на сваком концерту, испраћена овацијама.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је чак неколико пута музиком прекидала аплаузе који су трајали бесконачно, што говори у прилог чињеници колико је недостајала публици.

Сјајно расположена, Јелена није крила срећу и задовољство што после пуне две године наступа пред београдском публиком која је испунила простор Комбанк дворане до последњег места, у складу са свим прописаним епидемиолошким мерама.

- Хвала вам што ме волите. Ништа се у животу не подразумева, па ни љубав. И ја вас пуно волим - емотивно се пред сам крај певачица обратила публици која је већину концерта испратила плешући и певајући сада већ непролазне хитове.

На крају, Јелена је на захтев публике отпевала велики хит „Меланхолија“ који је посветила недавно преминулом клавијатуристи и композитору Александру Бањцу са којим је сјајно сарађивала током своје досадашње каријере. Сузе у очима нису могле да се сакрију, али и осмех због концерта који превазишао сва очекивања.

- У публици је једна посебна особа, Ана Бањац, ћерка нашег дивног музичара Александра Бањца који нажалост није више са нама, а свирао је деценијама са многим колегама. Данас је његов рођендан и песма “Меланхолија” је њему посвећена. Част ми је што сам познавала твог тату - биле су речи којима је Јелена Томашевић завршила свој први концерт у Комбанк дворани.

 

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".