Она је од свог супруга добила кашичице у вредности од 15 фунти. "Поклоњеном коњу се не гледа у зубе", неки ће рећи. Али, да ли то исто важи ако је тај исти мушкарац свом колеги са посла купио сат у вредности од 450 фунти, а својој сестри наруквицу која кошта 190 фунти?

Да ствар буде још гора, након што му је рекла да је случајно пронашла листу с поклонима на којој су писале све цене, поклони и имена, супруг ју је назвао незахвалницом.

Фото: Профимедиа

 

 

- Свађао се са мном да је то његов новац и да немам право да контролишем шта ће купити и коме. Рекао је да своје колеге познаје годинама те да морам да ценим поклон без обзира на то колико исти кошта - написала је жена.

Она се осећала повређено не само због самог поклона, већ и због супруговог приступа и реакције на ситуацију.

- Да не спомињем да сам на његов поклон потрошила позамашну своту новца како бих му купила његове омиљене брендове патика и игрица. На све то се јако узрујао и назвао ме обичним размаженим дериштем. Јако се наљутио и рекао ми да прихватим поклон који сам добила - пожалила се жена на Редиту.

Испод њене објаве појавили су се и бројни коментари, а једна корисница написала јој је: "Девојко драга, ако ћеш му бити последња на листи приоритета, онда боље да му за овај Божић поклониш папире за развод".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".