Ona je od svog supruga dobila kašičice u vrednosti od 15 funti. "Poklonjenom konju se ne gleda u zube", neki će reći. Ali, da li to isto važi ako je taj isti muškarac svom kolegi sa posla kupio sat u vrednosti od 450 funti, a svojoj sestri narukvicu koja košta 190 funti?

Da stvar bude još gora, nakon što mu je rekla da je slučajno pronašla listu s poklonima na kojoj su pisale sve cene, pokloni i imena, suprug ju je nazvao nezahvalnicom.

Foto: Profimedia

 

 

- Svađao se sa mnom da je to njegov novac i da nemam pravo da kontrolišem šta će kupiti i kome. Rekao je da svoje kolege poznaje godinama te da moram da cenim poklon bez obzira na to koliko isti košta - napisala je žena.

Ona se osećala povređeno ne samo zbog samog poklona, već i zbog suprugovog pristupa i reakcije na situaciju.

- Da ne spominjem da sam na njegov poklon potrošila pozamašnu svotu novca kako bih mu kupila njegove omiljene brendove patika i igrica. Na sve to se jako uzrujao i nazvao me običnim razmaženim derištem. Jako se naljutio i rekao mi da prihvatim poklon koji sam dobila - požalila se žena na Reditu.

Ispod njene objave pojavili su se i brojni komentari, a jedna korisnica napisala joj je: "Devojko draga, ako ćeš mu biti poslednja na listi prioriteta, onda bolje da mu za ovaj Božić pokloniš papire za razvod".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".