Џибони се у једном тренутку са позорнице спустио међу званице и попео се на сто. Снимци на друштвеним мрежама приказују Џибонија како гази међу тањирима са храном и обилази цвеће и свеће који су били постављени на столовима. Јавност је бурно реаговала зато што је певач газио по храни.

- Слушајте... негативне реакције су у потпуности оправдане. Да нисам тамо био и да видим на фотографијама да то нетко ради, реаговао бих као и сви други - рекао је Џибони о синоћњем инциденту на партyју у загребачкој Лауби.

Фото: Инстаграм принтскрин/mileena_radulovic

 

Како каже, свечаној вечери није присуствовао, већ је чекао у бекстејџу да га позову да изађе на бину.

- Та вечера се одавно завршила, кад сам се попео на сто, нисам видио никакву торту. Никад ми није била намера да угазим у торту или тањир са пршутом. Ружно изгледа и реакције су ми разумљиве. Оправдано је све што људи пишу. Могу само да кажем да се извињавам и да гажење по храни ни у једном тренутку није била моја намјера - прича Џибони.

- Испред мене је био мрак. Носим наочаре за сунце, које ми стварају проблем на концертима. Тек кад сам схватио да ми се нешто клиза, видео сам да сам угазио у торту. Никад ми се овако нешто није догодило, и то вам не причам да бих се оправдао. Није лепо и нема се ту шта више додати. То није била моја намера, али тако се то догодило.

Фото: Дарко Дозет

 

 

- Кад је концерт не штедим се, одем у публику и овај пут сам отишао, али нисам очекивао да ће тамо бити храна и колачи. Људи су већ плесали, нисам имао осећај да се ту нешто једе. Моји наступи су увек еуфорични. Никад не дођем само да одрадим наступ, увек се 'дам' - додао је Џибони.

- Те фотографије су Боже сачувај, шта да вам више говорим... Да видим неког од својих колега да то ради, ухватио би се за главу и рекао: Овај је тотално луд. Само што сам у овом случају то ја. Моје ивињење људима који су то видели, то ми није била намера - каже Џибони. 

Џибони није могао да сакрије у гласу колико га је цела ситуација погодила. За своје понашање не нуди оправдање, већ извињење. Негативни коментари су га погодили, али од одговорности не бежи.

- Нормално да су ме коментари погодили. Нису ни требали да их пишу, сам знам да сам погрешио - каже он.

О новим наступима и најновијој плочи није ни хтео да разговара.

- Верујте ми да ми није ни до чега. Никада нисам имао инцидент такве врсте, тако да немам појма што ће бити након овога. Нема оправдања, једноставно нема. Могу једино да се покријем ушима. Нема назад. Шта је ту је - закључио је Џибони за хрватске медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".